ASSORTIMENT van
ALEGRE IMPORT

Alegre Import biedt een assortiment van ruim 500 Spaanse producten. Als partner van een Spaanse groothandel gevestigd in de provincie Barcelona kunnen wij rechtstreeks de beste Spaanse kwaliteit leveren. Daarbij werken wij samen met kleine Catalaanse ambachtelijke bedrijven voor hoogwaardige Gourmet producten. Wij blijven continue op de hoogte van vernieuwende ideeën ter uitbreiding van ons Spaanse assortiment.

TOT ONS ASSORTIMENT BEHOREN DE VOLGENDE CATEGORIEËN

Dranken

Bebidas

Kaas

Quesos

Olie en Olijven

Aceite y olivas

Hammen

Jamones

Vleeswaren

Charcuterie

Worsten

Embutidos

Vlees

Carne

Divers

Diversos

Conserven

Conservas

Sauzen

Salsas

Olijven en Zuren

Encurtido

Kant en Klaar

Platos Preparados

Zoet en Kerst

Dulces y Navideños

Bent u op zoek naar een product dat niet staat weergeven op deze pagina? Geen probleem! Wij denken graag met u mee naar de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 06-15571726 maar u kunt ook altijd mailen naar Alegre Import.

Witte wijn
Aymar Ice aperitief

Proeverij bij Alegre Import 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een deel van onze producten uit ons assortiment vooraf te proberen. Wij nodigen u graag uit voor een proeverij. Tijdens de proeverij kunt u zelf ervaren hoe lekker onze Spaanse producten zijn. Heeft u inspiratie nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Alegre Import brainstormt graag met u over een vernieuwde borrelplank of seizoengebonden artikelen.

AANMELDEN