Catalaanse xarcuteria

Je kunt bij ons terecht als je specifieke wensen hebt betreffende Catalaanse producten. In Nederland koop je niet zomaar Bull of Bisbe blanc en negre, evenmin tref je sobrasada aan als een standaard product bij je vertrouwde Nederlandse leverancier. Juist voor deze specifieke Catalaanse ambachtelijke producten ben je bij Alegre Import aan het juiste adres. Bijvoorbeeld botifarra del perol, -blanca, negra of botifarra d’ou; wij denken graag met je mee.

Specifieke Catalaanse producten

Naast ons Catalaans bier, wijn en olijfolie zijn wij er ook voor andere traditionele producten. Je kunt bij ons bijvoorbeeld calçots bestellen en uiteraard ook de bijbehorende saus (Romesco of Salsa de Calçots). 

Het hele jaar door zijn wij er voor ambachtelijke Catalaanse (semi) verse botifarra’s om bijvoorbeeld een calçotada in stijl mee af te starten. Maar wat dacht je van een echte authentieke en ambachtelijke Catalaanse kaas zoals Formatge de Farcell? Een kaas die zijn rijpingsproces doorloopt gewikkeld in een katoenen doek (knapzak) en zo zijn typerende vorm verkrijgt. 

Bestellen?

Bent u nog geen klant maar wel geïnteresseerd in onze Catalaanse producten? Wij komen graag langs om u van meer informatie te voorzien. Houd met onze exclusieve Catalaanse producten wel rekening met een langere levertijd.

Voor meer informatie zijn wij bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur op telefoonnummer 06-15571726 of per mail info@alegreimport.nl