Catalaans shoppen

Catalaans shoppen


Evenementgegevens

Dit evenement vindt plaats van 29 februari 2020 tot en met 28 november 2020. De eerstvolgende keer is op 25 april 2020 15:00


PROGRAMMA

Gaat het je ook steeds meer tegenstaan om on-line kwaliteits producten te kopen zonder verschil in kwaliteit te kunnen proeven? Wil je eerlijke informatie over een product? Wil je net als op vakantie mooi landbrood dippen in de allerbeste olijfolie? Wil je eens een keer een bijzondere wijn met een gelimiteerde oplage voor jezelf of als kado? Of loopt bij jou het water al in de mond als je denkt aan ambachtelijke kazen, gedroogde worsten of botermalse Spaanse hammen?

Vanaf februari 2020 biedt Alegre Import elke laatste zaterdag van de maand de mogelijkheid om op een bijzondere locatie langs te komen. Waan je even in Catalonië, proef de sfeer en laat je verleiden door mooie Catalaanse delicatessen.

PRIJS

Langskomen op onze proeverij is gratis en je kunt producten aanschaffen met cash of middels een bankapp. We hanteren geen grote voorraden, OP=OP maar je kunt altijd een bestelling plaatsen op onze backorder lijst. Tevens is er altijd de mogelijkheid om iets specifieks aan te vragen, mits op tijd, en mits het aantal reëel is.

GIFT CARD

Wil je iemand een een origineel cadeau geven? Dan kun je hier een gift card bestellen.

Proef en shop: elke laatste zaterdag van de maand vanaf 15.00 uur

Locatie:  4DEX Spieringweg 635, 2134 ED Vijfhuizen 

Onze locatie is nog in de begin- en opbouwfase en zal dus iedere keer iets nieuws bieden. In ons lokaal krijgen materialen hun tweede leven en alles ademt vintage uit. Zodra in het voorjaar het zonnetje gaat schijnen zal er ook een gezellige buitengelegenheid zijn om even bij te kletsen. 

Wat kun je verwachten?

  • Presentatie van lokale ambachtelijke delicatessen
  • Wijn, Cava, Bier, Olijfolie, Ham, Droge worst, Kaas en culinaire ingrediënten
  • Uitleg over herkomst en kwaliteit
  • Proeven van een gevarieerd aanbod van onze delicatessen en wijnen
  • Mooie producten met een verhaal
  • Gelegenheid tot shoppen of je inschrijven op de back-order-lijst
  • Een ongedwongen sfeer, gezellig samenzijn en een ultieme beleving

Waan je even in Barcelona

Hoe rijk voelt het als je wandelt over één van de vele markten zoals bijvoorbeeld la Boqueria in Barcelona. Een aanbod van eerlijke en ambachtelijke producten en je smaakpapillen doen gelijk zijn werk. Eén keer in de maand presenteren wij Catalaanse producten en houden daarbij wel het milieu in de gaten. Wij hanteren geen grote voorraden, eten verspillen of weggooien is ‘not done’. OP=OP maar er is altijd de gelegenheid om een bestelling op onze backorder lijst te plaatsen.

Mis het niet, en ga culinair het weekend in!