Merken & Partners

  • Onze partner [Spaanse groothandel gevestigd in de regio Barcelona] garandeert ons van kwaliteitsproducten welke middels een korte lijn door de Benelux kan worden verzonden.
  • Wij importeren rechtstreeks vanuit kleine ambachtelijke familiebedrijven. Onze partners leveren duurzaamheid en kwaliteit. Gelimiteerd, niet altijd voorradig maar het wachten zeker de moeite waard.
  • Middels de webshop van Spaanse Boodschappen is bestellen ook mogelijk voor onze particuliere klanten. Levering door heel Nederland. 
  • Elke laatste vrijdag van de maand is er verse [afhaal] paella & meer op bestelling bij I love PAELLA in Vijfhuizen. Tevens bieden wij hier de mogelijkheid om uw online bestelling van Spaanse boodschappen gratis op te halen. 
  • Spaans-Nederlandse online-specialist Formiga, gevestigd in de provincie Girona, is onze kracht achter de schermen en helpt ons groeien. 

GROOTHANDEL

+500 Producten uit Barcelona

WEBSHOP

Service door heel Nederland

CATERAAR

Elke laatste vrijdag van de maand

WEBDESIGN

Partner in online solutions

Merken & Partners

Wij werken samen met vele bekende Spaanse merken. Daarbij importeren wij rechtstreeks uit de regio Barcelona voor bijzondere gourmet producten. Hierbij staat kwaliteit, ambacht en duurzaamheid altijd voorop.

Door de fijne samenwerking kan Alegre Import kwalitatief hoogstaande producten leveren aan uw supermarkt, groothandel of restaurant. 

Keurmerken, DOP & IGP

Spanje kent veel keurmerken in de Foodbranche. Een zegel wat staat voor kwaliteit, herkomst en een erkend en vastgesteld productieproces.

Keurmerken, DOP & IGP

Onze wijnen komen uit Catalaanse wijndomeinen [D.O.[P.]] en een groot deel van onze gourmet producten zijn D.O.P. of I.G.P. gecertificeerd.