CATALAANSE EN SPAANSE PRODUCTEN IN NEDERLAND

KOOP ALS PARTICULIER BIJ ALEGRE IMPORT

Je kunt nu ook als particulier genieten van onze mooie producten. Alegre Import is er om de zakelijke markt te bedienen maar wil ook de consument thuis laten genieten van al dit lekkers. Dit kan op twee manieren:

Woon je in de buurt van Vijfhuizen dan kun je elke laatste zaterdag van de maand op onze Spaanse boeren markt terecht. Wij bereiden hier verse afhaal-paella en stallen onze mooie kazen, worsten en hammen uit. Er is teveel om op te noemen dus zeker de moeite waard om een keertje langs te komen. Ons terrein is gelegen tussen de Hollandse bloembollen velden dus juist in het voorjaar is het dubbel feest. 

Tevens kun je tegenwoordig een groot deel van onze producten ook on-line bestellen. Wij laten door heel Nederland bezorgen. In de winter kunnen wij zelfs calçots leveren. 

Wij zijn graag toegankelijk voor iedereen met een liefde voor gastronomisch eten en drinken. 

Bienvenido – Benvinguts – Welcome

SPAANSE PRODUCTEN VOOR DE PARTICULIER IN NEDERLAND

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Het aanbod van Alegre Import is groot. Naast alle ontelbare kazen, hammen, vleeswaren en worsten kun je ook heel veel onbekende Spaanse producten bij ons kopen. Heb je meer uitleg nodig of vind je niet waarnaar je op zoek bent? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee. 

Assortiment Catalaanse streek producten_Alegre Import
Blauwe Catalaanse boerenkaas uit Catalonië_Alegre Import.nl
Tapas assortiment baby-inktvisjes_Dani te koop in Nederland bij Alegre Import.nl
assortiment spaans bier
Seizoen product calçots uit Barcelona in Nederland_Calçots koop je bij Alegre Import.

CATALAANSE WIJNEN IN NEDERLAND

ALEGRE IMPORTEERT UIT CATALAANSE WIJNDOMEINEN

 

HULP OF INFORMATIE NODIG?

Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee.

+31 (0) 615571726

info@alegreimport.nl

Bent u nog geen klant maar wel geïnteresseerd in onze bijzondere Spaanse en gespecialiseerde Catalaanse producten? Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur op telefoonnummer 06-15571726 of per mail info@alegreimport.nl