PARTICULIER

Webshop Spaanse Boodschappen

Je kunt ook als particulier genieten van onze mooie producten. 

Bestel on-line op onze webshop www.spaanseboodschappen.nl. Wij bezorgen door heel Nederland en België en kunnen in de winter zelfs calçots leveren.

Maar je kunt je bestelling ook ophalen. Elke laatste vrijdag van de maand kun je bij ons in Vijfhuizen terecht. Wij bereiden hier tevens verse afhaal-paella dus vergeet niet alvast een portie paella te reserveren als je toch je bestelling komt ophalen. Ons terrein is gelegen tussen de Hollandse bloembollen velden dus in het voorjaar is het dubbel feest.  

Wij zijn graag toegankelijk voor iedereen met een liefde voor gastronomisch eten en drinken. 

Bienvenido – Benvinguts – Welcome

SPAANSE PRODUCTEN IN NEDERLAND

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT

Het aanbod van Alegre Import is groot. Naast alle ontelbare kazen, hammen, vleeswaren en worsten kun je ook heel veel onbekende Spaanse producten bij ons kopen. Heb je meer uitleg nodig of vind je niet waarnaar je op zoek bent? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee. 

Charcuteria
Kaas
Olijven
Vis [conserven]
Calçots
Wijn
Zoete gourmet
Previous slide
Next slide

CATALAANSE WIJNEN IN NEDERLAND

ALEGRE IMPORTEERT UIT CATALAANSE WIJNDOMEINEN

Bent u nog geen klant maar wel geïnteresseerd in onze bijzondere Spaanse en gespecialiseerde Catalaanse producten? Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur op telefoonnummer 06-15571726 of per mail info@alegreimport.nl