Geniet van onze mooie producten in goed gezelschap

Alegre Import is er voor de zakelijke markt, maar als particulier kun je onze producten ook on-line verkrijgen; Wij leveren door heel Nederland.

Tevens organiseren wij elke laatste zaterdag van de maand in samenwerking met I love PAELLA een gezellige Spaanse markt in Vijfhuizen inclusief  vers bereidde afhaal PAELLA

Wij zijn graag toegankelijk voor iedereen met een liefde voor gastronomisch Spaans eten en drinken.

Laat je meevoeren door het rijke Spaanse leven

Variatie genoeg

SPAANSE MARKT

Elke laatste zaterdag van de maand organiseren wij in samenwerking met I love PAELLA.nl een Spaanse markt in Vijfhuizen inclusief verse afhaal PAELLA. Wil je alvast een pre-order plaatsen dan kun je dit gelijk afrekenen in de webshop van I love PAELLA en zetten wij het voor je klaar, wel zo Corona-proof. Ga naar de website voor meer informatie.

SPAANSE WEBSHOP

Zeker sinds de corona-crisis groeit de behoefte om thuis te laten bezorgen. Als particulier kun je nu ook onze producten tegen een scherpe prijs bestellen op onze webshop. Wij leveren door heel Nederland. Neem vast een kijkje op ons assortiment of vraag vast vrijblijvend een inlog met onze prijzen aan. 

WIJNPROEVERIJEN

Ben je ook een Spaanse wijnliefhebber? Wil je meer weten over een specifieke wijnregio? Of wil je gewoon gezellig samen zijn met andere wijnliefhebbers? Reserveer dan bij I love PAELLA een wijn-spijs-proeverij op een bijzondere locatie. Laat je door ons verrassen en meevoeren naar het rijke Catalaanse leven.

Interesse?

Laat vast een bericht achter en wij houden je op de hoogte.