Geniet van onze mooie producten in goed gezelschap


Alegre Import is er voor de zakelijke markt, maar als particulier kun je onze producten o.a. kopen in de webwinkel van I love PAELLA. Daarbij organiseren wij in samenwerking met I love PAELLA workshops en proeverijen. Toegankelijk voor iedereen met een liefde voor gastronomisch Spaans eten en drinken.

Laat je meevoeren door het rijke Catalaanse leven

Variatie genoeg

Paella op houtkool I love Paella

MASTERCLASSES

Wil je nu echt wel een keer weten hoe je een authentieke paella maakt? Laat je dan in samenwerking met Alegre Import inspireren door het team van I LOVE PAELLA. Beleef samen een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige workshop op een bijzondere kunstzinnige locatie. 

Stay home stay safe bezorgdienst

CATALAANS SHOPPEN

Als particulier kun je nu ook bij ons terecht middels onze partner I love PAELLA. Elke laatste zaterdag van de maand houden zij een verkoop in Vijfhuizen. Kun je niet zolang wachten dan kun je ook online shoppen. Of laat alvast een bestelling klaar zetten om op een later moment af te halen. Ga naar de website voor meer informatie.

Wijnproeverij bij Alegre Import

WIJNPROEVERIJEN

Ben je ook een Spaanse wijnliefhebber? Wil je meer weten over een specifieke wijnregio? Of wil je gewoon gezellig samen zijn met andere wijnliefhebbers? Reserveer dan bij I love PAELLA een wijnspijsproeverij op een bijzondere locatie. Laat je door ons verrassen en meevoeren naar het rijke Catalaanse leven.

Interesse?

Laat vast een bericht achter en wij houden je op de hoogte.