PARTICULIEREN

The finest from Catalunya

Geniet van onze mooie producten in goed gezelschap

Alegre Import is er voor de zakelijke markt, maar als particulier kun je onze producten o.a. kopen in de webwinkel van I love PAELLA. Daarbij organiseren wij in samenwerking met I love PAELLA workshops en proeverijen. Toegankelijk voor iedereen met een liefde voor gastronomisch Spaans eten en drinken.

Laat je meevoeren door het rijke Catalaanse leven

Variatie genoeg

MASTERCLASSSES

Wil je nu echt wel een keer weten hoe je een authentieke paella maakt? Laat je dan in samenwerking met Alegre Import inspireren door het team van I LOVE PAELLA. Beleef samen een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige workshop op een bijzondere kunstzinnige locatie. 

Alle evenementen zijn tijdelijk geannuleerd vanwege Covip-19.

GA NAAR

CATALAANS SHOPPEN

Als particulier kun je nu ook bij ons terecht middels onze partner I love PAELLA.  Elke laatste zaterdag van de maand houden zij een verkoop in Vijfhuizen (tijdelijk geannuleerd vanwege Covip-19). Kun je niet zolang wachten dan kun je ook on-line shoppen. Ga naar de website voor meer informatie.
Gedurende de Corona-crisis bezorgen wij GRATIS in de Haarlemmermeer.

GA NAAR

WIJNPROEVERIJEN

Ben je ook een Spaanse wijnliefhebber? Wil je meer weten over een specifieke wijnregio? Of wil je gewoon gezellig samen zijn met andere wijnliefhebbers? Reserveer dan bij I love PAELLA een wijnspijsproeverij op een bijzondere locatie. Laat je door ons verrassen en meevoeren naar het rijke Catalaanse leven.
Alle evenementen zijn tijdelijk geannuleerd vanwege Covip-19.

GA NAAR

Interesse?

Laat vast een bericht achter en wij houden je op de hoogte.