TRENDY

Alegre Import verzorgt een masterclass Spaanse ham op locatie

Wilt u uw restaurant, strandtent of lunchroom uitlichten? Denk dan eens aan een door Alegre Import georganiseerde Masterclass Spaanse ham. Leuk om nieuwe klanten te genereren of om uw bestaande klantenkring iets vernieuwends aan te bieden.

Wij garanderen

Wij zijn het eerste contactpunt van al onze producenten en leveranciers en kunnen de beleving van een product overbrengen en uw klanten hiervoor warm maken.

Kennis

Er zijn veel onwaarheden in de wereld van de Spaanse (Ibérico) ham. Wij zijn op de hoogte van de Spaanse keurmerken en regelwetgeving en kunnen hier alles over vertellen. 

Kwaliteit

Wij werken slechts samen met de beste ham-bodega’s en garanderen absolute kwaliteit. Uw klanten zullen hiervan mee profiteren en tevreden naar huis vertrekken.

Blije klanten

Wij zijn gespecialiseerd in hetgeen dat wij leveren en brengen onze kennis vol passie over. Middels ons Spaanse netwerk kunnen wij u helpen om uw bedrijf als beste te presenteren.

Alles is mogelijk! Vul het in voor uw bedrijf

Gedurende deze gezellige workshop zullen we alle verschillen uitleggen, laten proeven en kunnen uw klanten eventueel zelf aan de slag met het aansnijden van een hele ham. Heeft u zelf een idee? Een workshop op maat is zo gemaakt.