TRENDY

Alegre Import verzorgt een masterclass tapas op locatie

Wilt u uw restaurant, strandtent of lunchroom uitlichten? Denk dan eens aan een door Alegre Import georganiseerde Masterclass Spaanse tapas/pintxos. En dan even niet met al die voorgefabriceerde fabrieksproducten. Wij leveren kwaliteit en met ons contact/kok uit het “Bulli-tijdperk” kunnen wij er iets bijzonders van maken. Maak potentiële klanten enthousiast of bied uw bestaande klantenkring iets vernieuwends aan.

Wij garanderen

Wij werken slechts met  kwaliteitsproducten en kunnen orginele concepten voor u uitwerken

Kwaliteit

Alegre Import werkt met een breed assortiment aan Spaanse en Catalaanse producten welke wij rechtstreeks importeren. Kwaliteit staat voorop. 

Kennis

Door onze samenwerking met leveranciers en koks hebben wij door de jaren heen voldoende kennis opgedaan om iets moois neer te zetten.

Blije klanten

Wij zijn gespecialiseerd in hetgeen wij leveren en brengen onze kennis vol passie over. Middels ons Spaanse netwerk kunnen wij u helpen om uw bedrijf als beste te presenteren.

Alles is mogelijk! Vul het in voor uw bedrijf

Gedurende deze gezellige workshop zullen we alles toelichten over het enorme aanbod van producten en het verschil in kwaliteit. Maak er samen met ons  een persoonlijke beleving voor je klanten van.