TRENDY

Alegre Import verzorgt wijnproeverijen op locatie

Wilt u uw restaurant, strandtent of lunchroom uitlichten? Denk dan eens aan een door Alegre Import georganiseerde wijnproeverij. Leuk om nieuwe klanten te genereren of om uw bestaande klantenkring iets vernieuwends aan te bieden.

Wij garanderen:

Wij zijn het eerste contactpunt van al onze wijnproducenten en kunnen de beleving van een product overbrengen en uw klanten hiervoor warm maken.

Wijnen met Passie

Al onze gepresenteerde wijnen zijn van wijnhuizen welke al generaties lang tot dezelfde families behoren. Men gaat met de tijd mee maar zonder eeuwen oude tradities te verliezen. Een lange-termijn-visie behaalt én behoudt de beste kwaliteit.

Wijnen met Respect

Wij selecteren wijnen welke worden geproduceerd met respect voor de natuur en haar omgeving; Natuurlijke ‘bestrijdingsmiddelen’ worden ingezet. Inheemse druiven zijn beter bestand tegen onze klimaatverandering en krijgen weer een nieuw leven.

Blije klanten

Wij zijn gespecialiseerd in een specifiek gebied waar een deel van onze roots ligt. Onze passie en kennis resulteert automatisch in tevreden klanten. Middels ons Catalaanse netwerk kunnen wij u helpen om uzelf als beste als bedrijf te presenteren. 

Alles is mogelijk! Vul het in voor uw bedrijf

Gedurende de workshop kunnen wij een door ons geselecteerd Catalaans wijndomein uit lichten of wijnen presenteren uit diverse Catalaanse wijnregio’s; alles is mogelijk. Wij leveren een leerzame maar bovenal gezellige proeverij met veel weetjes over de wijn, de bodega’s en de cultuur uit het betreffende wijngebied. Klanten die zich bij u inschrijven hoeven absoluut geen wijnkenner te zijn. Wij leveren geen wijncursus, maar streven naar een wijnproeverij met een ‘knipoog’. Heeft u zelf een idee? Een workshop op maat is zo gemaakt.

Mis het niet, organiseer met Alegre Import een workshop met een knipoog waar kennis en gezelligheid hand in hand gaan.

Suggesties voor kleine bijpassende hapjes? Wij kunnen u ondersteunen

Wij hebben alle kennis en ingrediënten in huis om er voor uw klanten een speciale belevenis van te maken.

 

Wijndomeinen

Alegre Import in gespecialiseerd in Catalonië en wij beschikken over wijnen uit alle Catalaanse D.O.’s (Denominació d’Origen).