ALEGRE IMPORT | SPAANSE EN CATALAANSE GROOTHANDEL

Ben je op zoek naar een Spaanse en Catalaanse groothandel in Nederland dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij importeren rechtstreeks uit Catalonië en werken samen met een groothandel gevestigd in de provincie Barcelona. Wij hebben altijd persoonlijk contact met vele Spaanse en Catalaanse producenten en leveranciers. Op locatie in Spanje handelt Alegre namens haar klanten over de allerbeste Spaanse producten. Iedere producent of leverancier heeft een eigen verhaal. Velen behoren al generaties lang tot dezelfde familie, hebben een lange-termijn-visie en zijn continue bezig om de beste kwaliteit te behalen én te behouden. Door de fijne samenwerking kan Alegre Import kwalitatief hoogstaande producten leveren aan uw supermarkt, groothandel of restaurant. 

Onze wijnen komen uit Catalaanse wijndomeinen en veel van onze delicatessen hebben een D.O.P. of I.G.P. certificering. Deze keurmerken staan voor geografische identiteit en kwaliteit.

Wij zijn er tevens voor elk seizoengebonden product en leveren bijvoorbeeld calçots op bestelling. Daarbij is ons aanbod in Spaanse kerstpakketten elk jaar van grote omvang.

ONZE MERKEN

D.O.P. EN I.G.P. KEURMERKEN

Heb je als bedrijf interesse in onze producten, ben je op zoek naar iets bijzonders of nét even anders dan het reguliere aanbod? Vul dan hieronder het contactformulier in en we nemen spoedig contact met je op.