Polvorones

Wijnen

Turrón

Vleeswaren

Schapenkaas

Ham

Uitgebreide Kerstcatalogus

Wilt u de volledige catalogus met al onze kerstproducten direct inzien? Laat dan hier uw gegevens achter. U krijgt direct een melding met daarin toegang tot onze volledige catalogus.

Alegre import kerstcatalogus 2020

SPAANSE KERSTPAKKETTEN

SAMEN GENIETEN

In Spanje worden er jaarlijks miljoenen kerstpakketten uitgereikt aan het personeel. ‘Samen genieten’ zit verankerd in de Spaanse cultuur en juist daarom tref je in een Spaans Kerstpakket slechts de lekkerste producten waar men samen met familie en vrienden van kan genieten. Alles draait om kwaliteit en samen genieten.

EEN SPAANSE VERWENNERIJ

Een Spaans kerstpakket bevat veelal Spaanse ham, kaas, Spaanse wijn, cava en traditionele Spaanse zoetigheden zoals Turrón en Polvorones. Een werknemer krijgt het beste pakket als blijk van waardering voor zijn inzet. 

100% MADE IN SPAIN

Wij bieden een complete catalogus met pakketten die zorgvuldig zijn samengesteld. Originele en authentieke Spaanse levensmiddelen en drank rechtstreeks vanuit Spanje geïmporteerd. De beste producten voor een ultieme en pure kerstbeleving. Onze samengestelde pakketten bestaan uit hartigheid, zoetigheid en drank en heeft de 100% “Made in Spain” garantie.

Mocht je in dit ruime aanbod door de bomen het bos niet meer zien, dan hebben wij alvast een beknopte catalogus gemaakt waarin er evengoed nog keuze genoeg is.  

Geniet van een unieke Spaanse verwennerij!

HULP NODIG BIJ HET KIEZEN VAN HET JUISTE PAKKET?

Neem contact met ons op en wij helpen je met het maken van je keuze.

+31 (0) 615571726

info@alegreimport.nl

 

Meer dan 25 pakketten nodig? Wij maken graag een offerte op maat!

TURRÓN

SPAANSE LEKKERNIJ

Turrón is een zoete Spaanse delicatesse die tijdens de kerstdagen niet mag ontbreken. Belangrijkste ingrediënten zijn honing, suiker, eiwit en amandelen. Van oorsprong bestaan er twee traditionele soorten; Turrón Duro, oftwewel Turrón de Alicante én Turrón Blando, oftewel Turrón de Jijona. Inmiddels heeft het assortiment zich flink uitgebreid en kom je rond de kerstdagen in diverse winkels vele variaties tegen. Turrón bestaat al sinds de 16e eeuw en komt voort uit de Arabische overheersing. Er gaan verschillende verhalen rond over waarom turrón tijdens kerst en andere feestdagen gegeten wordt. De ingrediënten zijn prijzig en vooral vroeger moest je bevoorrecht zijn om deze lekkernij te kunnen betalen. Daarom luidt er het verhaal dat veel mensen het zoete snackje met kerst aten, omdat de feestdagen een grote rol speelden in hun levens en ze tijdens deze speciale gelegenheid flink wilden uitpakken. Gedroogde vruchten vormen een belangrijk onderdeel in het Mediterrane dieet en juist daarom is Turrón een zo gewaardeerde lekkernij voor de Spanjaarden rond de feestdagen.

POLVORONES MANTECADOS EN CARQUINYOLIS

SPAANSE KOEKJES

Een polvorón is een soort zware, zachte en zeer kruimelig Spaans koekje gemaakt van meel, suiker, melk en noten en vormen altijd onderdeel van het traditionele kerstpakket. 

De naam komt voort vanuit het woord ‘Polvo’ wat stof betekent. Aangezien de koekjes heel kruimelig en bestrooid met poedersuiker zijn is dit geen gek gekozen naam. Individueel verpakt vormen deze Spaanse zoete delicatessen een kleurig geheel.

VERLEIDELIJKE PRALINÉ AMANDELEN

CATÀNIES

Catànies is een bijzondere zoete Spaanse delicatesse uit de autonome regio Catalonië. Het bedrijf Cudié heeft al generaties terug het geheime recept ontwikkeld voor een gekarameliseerde mediterrane Almond amandel die vervolgens wordt gedoopt in een heerlijke praliné. Deze Spaanse delicatesse welke op ambachtelijke wijze wordt vervaardigd kreeg de naam Catànies en vandaag de dag heeft het bedrijf een mooie lijn aan gourmet producten voor de echte verfijnde chocolade kenner. Alegre import specialiseert zich in Catalaanse producten en uiteraard mag dit product niet in het assortiment ontbreken.

Bent u nog geen klant maar wel geïnteresseerd in onze bijzondere Spaanse kerstpakketten of Spaanse zoete delicatessen? Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur op telefoonnummer 06-15571726 of per mail info@alegreimport.nl