Assortiment Spaanse vleeswaren bij Alegre Import.nl

SPAANSE VLEESWAREN

IN NEDERLAND TE KOOP BIJ ALEGRE IMPORT

In Nederland kunt u terecht voor een bijzonder groot assortiment aan Spaanse vleeswaren. Ideaal voor uw slagerij, restaurant of winkel. Hele worsten, ontbeende hammen, gesneden, luchtdicht of vacuüm verpakt; alles is mogelijk. Niet alles kunnen we op onze website tonen, daar de mogelijkheden oneindig zijn. Bij grote afname kunnen wij op aanvraag in gewenst formaat leveren en wij werken met staffelkorting.

Voor bijzondere projecten | grote afname | kunnen wij ook uw gepersonaliseerde etiket laten laten verwerken.

Pictogram Jamón Ibérico_Alegre Import

JAMÓN IBÉRICO

Pictogram Jamón Serrano_Alegre Import

JAMÓN SERRANO

Pictogram Rundvlees_Alegre Import

CECINA DE LEÓN

Pictogram Sobrassada_Alegre Import

SOBRASSADA

Pictogram Rundvlees_Alegre Import

PATÉ EN DIVERS

KWALITEIT UIT SPANJE

GROTE KEUZE AAN SPAANSE VLEESWAREN

Bij Alegre Import bent u aan het juiste adres voor een breed assortiment aan Spaanse charcuterie. Vleeswaren van Ibérico en Serrano kwaliteit; machinaal – of hand gesneden. Rundvlees uit Castilla y León en Sobrassada uit Mallorca. Mooie boerenpaté, een assortiment van eend, geschenkdozen of leuke artikelen voor in een borrel box.

Op zoek naar gesneden Ham, Chorizo, Lomo, Salchichón, Llonganissa, Cecina de León, Sobrassada, Paté, Eend of mooie Geschenkdozen? Laat je dan snel door ons verrassen.

BORRELPAKKET | GESCHENKEN

SPAANSE VLEESWAREN IN LUXE VERPAKKINGEN

Wij leveren mooie items om uw klanten mee te verrassen of voor in uw borrelpakket. 

Een ham, geheel gesneden en individueel verpakt of leuke duo-verpakkingen met bijvoorbeeld picos en ham. De duo verpakkingen zijn ook bijzonder geschikt om snel een broodje te beleggen. Ideaal voor een lunchroom met beperkte keukenruimte. 

Snijruimte Spaanse vleeswaren_Alegre Import

Klant worden bij Alegre Import

Bent u nog geen klant maar wel geïnteresseerd in onze Catalaanse delicatessen? Vult u dan het registratieformulier in en daarna nemen wij contact met u op.