assortiment spaanse worst

SPAANSE WORST

BREED ASSORTIMENT

Bij Alegre Import kunt u terecht voor een ruim assortiment aan Spaanse worst. Denk aan fuet, chorizo, lomo, morcilla, morcon of Catalaanse specialiteiten zoals sobrassada of llonganissa. Ons assortiment is verkrijgbaar in Ibérico [Bellota], Duroc of Serrano kwaliteit. U kunt bij ons terecht bij ons terecht voor de bekende en minder bekende producenten. Laat u niet misleiden in de wondere wereld van Spaanse worsten. Kies voor kwaliteit die bij uw bedrijfsfilosofie past. Wij vertellen u er graag meer over.

KWALITEIT UIT SPANJE

D.O.P. OF I.G.P. gecertificeerd

Alegre Import staat garant voor kwaliteit aan Spaanse Ibérico en Serrano worsten. Wij kunnen overal in tegemoet komen en denken graag met u mee. Gaat u voor het topje van de ijsberg of heeft u een andere insteek? Wij bieden een ruime keus aan gecertificeerde Ibérico én Serrano worsten met D.O.P. of I.G.P. keurmerk.

Daarbij zijn wij er voor een selectief aanbod aan hoogwaardige Catalaanse producten van lokale boeren. 

SPAANSE WORST

Spaanse worsten worden geproduceerd van het Spaanse Ibérico varken óf el cerdo blanco. 

Het Ibérico varken stamt af van het mediterrane wilde zwijn. Het vlees is rijk aan enkelvoudige onverzadigde vetzuren. Ibérico ‘Bellota’ varkens leven vrij op het Spaanse platteland en voeden zich met eikeltjes. Ibérico producten zijn mals en hebben een intense smaak. 

De witte ‘Serrano‘ varkens worden gevoed met graan en maïs. Een belangrijk ras binnen deze kwaliteit is Duroc. Serrano producten hebben een milde smaak met een aangenaam aroma.

Onze Serrano hammen komen uit SERÓN, TREVÉLEZ, JUVILES of TERUEL. Tevens leveren wij een gourmet en lokaal product van de beste kwaliteit uit het Catalaanse binnenland.

Klant worden bij Alegre Import

Bent u nog geen klant maar wel geïnteresseerd in onze Spaanse worsten? Vult u dan het registratieformulier in en daarna nemen wij contact met u op.