ZAKELIJK

The finest from Catalunya

Kunnen wij helpen in je zoektocht?


Wij hebben contact met vele Spaanse en Catalaanse producenten en leveranciers. Op locatie in Spanje handelt Alegre namens haar klanten met de allerbeste Spaanse leveranciers, ieder met een eigen verhaal. Velen behoren al generaties lang tot dezelfde familie, hebben een lange-termijn-visie en ziijn continue bezig om de beste kwaliteit te behalen én te behouden. Door de fijne samenwerking kan Alegre kwalitatief hoogstaande producten leveren aan uw supermarkt, groothandel of restaurant. 

Onze wijnen komen uit Catalaanse wijndomeinen en veel van onze delicatessen hebben het D.O.P. certificering ‘Geografische identiteits- en kwaliteits keurmerk’.

Wij zijn er tevens voor elk seizoengebonden product en leveren bijvoorbeeld calçots op bestelling. Ons aanbod in Spaanse kerstpakketten is van grote omvang. Wij denken alijd na over een evtentuele  samenwerking. 

Onze partners

GA NAAR

Spaanse groothandel

GA NAAR

Kooktheater en webshop

GA NAAR

Evenenmenten buro

GA NAAR

Mediterrane web-shop

GA NAAR

Web design & development

Onze merken

D.O.P. en D.O. keurmerken

Als bedrijf interesse in onze producten of enige vorm van samenwerking?

Ben je op zoek naar iets bijzonders en net even anders dan het aanbod van de reguliere groothandel in Nederland? Of heb je ideeën over een eventuele samenwerking? Wij komen graag bij u langs.