OVERIGE PRODUCTEN 

Naast alle mooie Spaanse hammen, worsten en kazen zijn er nog genoeg overige producten die wat lastiger zijn in te delen. Uiteraard wel bijzonder genoeg om toch uit te lichten. Bent u nog geen klant maar wilt u meer weten over onze Spaanse overige producten?

Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur op telefoonnummer 06-15571726 of per mail info@alegreimport.nl

EEN GREEP UIT ONS OVERIG ASSORTIMENT

  • Groente conserven
  • Vis conserven
  • Sauzen
  • Bouillon en soep
  • Olijven en zuur
  • Rijst en pasta
  • Kruiden en specerijen
  • Hartig en zout
Pimientos del Piquilo Serrano
GROENTE CONSERVEN
Catalaanse Calçots saus Ferrer in een glazen pot van 320 gram
SPAANSE SAUZEN
Glazen fles Ferrer Spaanse bospaddenstoelen soep van eekhoorntjesbrood | Crema de ceps in Nederland te koop bij Alegre Import
BOUILLON EN SOEP
Aceitunas ESPINALER Rellenas Anchoa - Geel blikje met gevulde olijven met ansjovis pasta_Alegre Import.nl
OLIJVEN EN ZUUR
Galets de Nadal is een traditionele Catalaanse pasta in 250 gram verpakt
RIJST EN PASTA
1 gram saffraan draadjes in glazen luxe glazen stolppotje_in Nederland te koop bij Alegre Import.nl
KRUIDEN EN SPECERIJEN
Iberico chips_Alegre Import
HARTIG EN ZOUT

SPAANSE CONSERVEN, SAUZEN EN BOUILLON

Met onze Spaanse conserven, sauzen en bouillons zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Wij leveren ingelegde groente in de beste olijfolie uit La Rioja. Ready-to-use sauzen en soepen uit Catalonië. Allioli voor in uw winkel of grootformaat voor in de horeca.  Patatas bravas saus, ingelegde bospaddenstoelen of blikken gepelde tomaten. Het vruchtvlees van de Pimiento choricero paprika is er in kleine of grote potten. Voor seizoengebonden producten zoals Romesco of Calçot-saus kun je ook bij ons terecht.

SPAANSE OLIJVEN EN ZUREN

Alegre Import biedt ook een mooi assortiment aan olijven, zuren en pepers. Biologische producten voor in uw winkel of grootformaat voor uw restaurant. Alles is mogelijk. Pimiento del Piquilo en Guindilla leveren wij van hoge kwaliteit van het merk Serrano maar uiteraard ook met een wat lagere instap van Karina. Gevulde ansjovis-olijven en saus van Espinaler tref je ook bij ons aan. 

RIJST EN PASTA

PAELLARIJST

Wij leveren diverse formaten rijst, waaronder Arroz Redondo en Arroz Bomba Bij soorsten zijn zeer geschikt voor het bereiden van paella. Onze bomba rijst komt uit Delta de l’Ebre.

De kleine ronde korrel van de bomba rijst heeft de eigenschap om niet in de lengte open te gaan, iets wat wel gebeurt met andere rijstsoorten. Bij het kookproces kan de korrel veel vocht opnemen en wel 3 keer groter worden terwijl de korrels los van elkaar blijven. De rijst absorbeert makkelijk smaken en geuren en plakt minder snel aan de bodem van een paella pan. De bomba rijst is één van de kostbaarste soorten in Spanje en uitermate geschikt voor het bereiden van een paella.

Onze kilo pakken paella rijst heeft de geografische herkomst aanduiding D.O.P. Delta de l’Ebre. De rijst wordt exclusief gecultiveerd op vruchtbare grond rondom de rivier Ebro en brengt kwalitatieve rijstsoorten voort zoals deze meest kostbare Spaanse BOMBA variatie. In dit Catalaanse natuurpark ten zuiden van Catalonië draait alles om rijst. Na de oogst laat men de korrels drogen om de rijst vervolgens in de molen te ontdoen van het ‘huidje’ en onzuiverheden. De rijst wordt gewassen en daarna verpakt in diverse eenheden en soorten.

FIDEO EN GALETS DE NADAL

Fideo is een pasta, vergelijkbaar aan vermicelli en onmisbaar voor de bereiding van Fideuà. Fideuà is een traditioneel Catalaans gerecht en kun je ook de Catalaanse variant van een paella noemen. Het gerecht vertoont namelijk vele gelijkenissen. De fundamentele ingrediënten van een authentieke Fideuà zijn fideo, verse bouillon én sofrito. Van belang is wel de dikte van de vermicelli. Is deze te fijn dan zal het gerecht niet slagen. De meest geschikt zijn N°4 of Perla. We leveren deze Fideo van het merk Gallo of El Pavo.

Galets de Nadal is een Catalaanse pasta welke wordt gebruikt voor traditionele stoofgerechten. Escudella d’olla is voornamelijk een gerecht wat rond de kerst en winterdagen wordt gemaakt. Het merk el Pavo maakt onderdeel uit van Gallina Blanca, dit is een Catalaans bedrijf gevestigd in Hospitalet de Llobregat en marktleider in bouillons, soepen, pasta’s en kant en klare gerechten. 

KRUIDEN EN SPECERIJEN

Kruiden zijn er in grootformaat van Carmencita maar ook in individuele doosjes. Perfect voor het bereiden van paella. Maar ook het vruchtvlees van de Pimiento Choricero hebben wij in groot en klein formaat. Onze luxe potjes saffraan zullen prachtig staan in uw delicatessen shop. 

HARTIG EN ZOUT

PICOS, CHIPS EN MEDITERRANE NOOTJES

Het Mediterrane dieet bestaat voor een belangrijk deel uit gedroogde vruchten. Chips tref je in elke lokale bar geleverd op een schoteltje en picos zijn simpel maar geweldig bij een mooie allioli. 

Ben je voor je bedrijf op zoek naar deze aanvulling in je assortiment? Wij vertellen er graag meer over.

SPAANSE VISCONSERVEN

Met onze Spaanse visproducten zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Wij leveren visconserven van hoogwaardige merken zoals Lorea, Baymar of Lafuente. Denk aan ansjovis, tonijn, inktvis, mosselen of berberechos, ideaal voor uw Spaanse vis assortiment in uw winkel of webshop.

SPAANSE VIS VOOR HORECA

Alegre Import is er ook voor de horeca met onze vis gourmet producten zoals boquerones uit Cantábrico of gerookte sardientjes in olijfolie evenals gerookte zalm, tonijn of kabeljauw.

TAPAS – SPAANSE SNACKS

Je kunt bij Alegre Import terecht voor een breed assortiment aan kant en klare tapas. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze ruime keuze in Spaanse kroketjes, verse gazpacho, tortilla of empanadillas. En wil je als slager stralen met je kant-en-klare-maaltijden dan zijn er bij ons ook mogelijkheden genoeg. Bijvoorbeeld traditionele rijstgerechten, Fideuà of Catalaanse Cannelloni gefabriceerd door Bo de Debó. Alles is mogelijk bij Alegre Import.

SPAANSE GOURMET PRODUCTEN

Alegre Import begrijpt dat elk bedrijf een andere visie en doelstelling heeft. Wij leveren ook Spaanse gourmet producten van onder andere EuroAmbrosías en vertellen hier graag persoonlijk meer over.

Bestellen?

Bent u nog geen klant maar wel geïnteresseerd in onze producten? Maak een afspraak en wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 16:00 uur op telefoonnummer 06-15571726 of per mail info@alegreimport.nl