We staan voor je klaar!

The finest from Catalunya

We staan voor je klaar!

Beste relatie, wij leven momenteel in een onwerkelijke situatie. Wij denken aan je in deze moeilijke periode en bieden onze hulp waar mogelijk aan. Uiteraard is de situatie voor elke ondernemer momenteel verschillend en we kijken dan ook graag samen met jou naar mogelijke oplossingen voor jouw specifieke situatie. We zien al veel creatieve oplossingen ontstaan waaronder het thuisbezorgen van maaltijden en het verwerken van no waste producten. Wij denken graag met je mee hoe wij je hierbij van dienst kunnen zijn. Samen staan wij sterk!

Maatregelen conform RIVM

Bijzondere tijden vragen ook om andere maatregelen. Wij voelen onze verantwoordelijkheid en doen er alles aan om de risico’s te beperken. In onze maatregelen staan de adviezen van het RIVM centraal (https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19/vragen-antwoorden). Wij wassen onze handen zo vaak mogelijk en wij hebben een regelmatige schoonmaak in ons magazijn. Daarnaast houden wij bij levering 1,5 meter afstand aan. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en nemen dagelijks aanvullende maatregelen. 

Levertijden kunnen mogelijk afwijken

Vanwege het coronavirus is het momenteel ook voor ons even passen en meten om iedereen zo goed en snel mogelijk van alle bestellingen te voorzien. Wij doen ons uiterste best om alle bestellingen binnen de afgesproken tijdsvensters te leveren, alleen kan het voorkomen dat dit onverhoopt niet lukt. Mocht dit het geval zijn dan informeren wij je hier zo tijdig mogelijk over. Daarbij zijn wij uiteraard afhankelijk van het transport vanuit Spanje. Voorlopig zit Spanje nog steeds in complete lock-down, maar gaan bestellingen nog wel het land uit (weliswaar met vertraging op alle fronten) en kunnen wij nog steeds gewoon blijven leveren.

Geen retouren

Retouren kunnen wij in deze uitzonderlijke tijden niet verwerken. Wij vragen hiervoor jouw begrip.

Bereikbaarheid

Mocht je vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@alegreimport.nl of via 06-15571726.

Wij zijn bereikbaar op:
maandag t/m vrijdag: 11:00 – 17:00 uur

SAMEN STAAN WIJ STERK!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.